Deocamdată pagina este ÎNCHISĂ!
Vă rugăm încercați mai târziu.

tel.: 0359 228 035    e-mail: info@micutul.ro

Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Intrebari frecvente
Termeni și condiții
Politica de confidentialitate

Site-ul www.micutul.ro este proprietatea SC VERTANI DISTRIBUTION SRL inregistrata in Oradea, str. Meziadului, nr.1D , jud Bihor,J5/463/2018, CUI:RO38935806 . Folosirea site-ului este permisa www.micutul.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

 

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului www.micutul.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, adica pentru procesare comenzi, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: numele, prenumele, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de email. In cazul in care optezi sa beneficiezi de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si sa iti creezi un cont,  te sfatuim sa nu instrainezi datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doresti sa nu mai primesti anumite informatii, sa modifici anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fii sters din baza noastra de date, te rugam sa ne trimiti un email la adresa info@micutul.ro. Societatea noastra este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal 23290.

 

Cu toate acestea, datele personale vor putea fi  transmise autoritatilor daca solicitarea acestora se justifica in baza legii.

 

Micutul.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Pretul produselor

Toate preturile afisate pe site-ul www.micutul.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA 19%. Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.micutul.ro , telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail info@micutul.ro, are valoare contractuala conform legislatiei in vigoare.

 

Indiferent de modalitatea aleasa de catre client pentru plasarea comenzii, el trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.

Livrarea produselor

Stim cat de important este pentru parinti ca produsele comandate sa ajunga repede acasa, pentru ca cei mici sa se bucure de ele. Indiferent de valoarea comenzii plasate, produsele vor ajunge la adresa aleasa de tine pentru ca am ales sa colaboram cu una dintre cele mai bune firme de curierat de pe piata din Romania. Timpul de livrare depinde de multe factori, cand ati predat comanda, cand am putut sa predam noi la curier, cand a trimis partenerul la noi. 

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.micutul.ro se efectueaza pe intreg teritoriul tarii, utilizand serviciile de curierat rapid Cargus. In cazul in care nu te afli pe teritoriul Romaniei, dar iti doresti sa comanzi produsele pe care le comercializam, iti recomandam sa iei legatura cu un prieten sau cu o ruda de familie pentru ca livrarea produselor sa se faca la adresa respectivei persoane. Ulterior, persoana in cauza iti poate trimite produsele comandate, oriunde in lume.

 

Costul transportului pentru orice comanda sub 299 LEI este de 25 LEI/ comanda indiferent cate produse ai in cosul de cumparaturi. In cazul in care comanzi produse ce cumulat au o valoarea peste 199 LEI beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara . fiecare produs poate fi vizualizat pe pagina de descriere a produsului in cauza, acesta fiind de 25 LEI pentru produsele care valoreaza mai putin de 199 LEI. Produsele care valoreaza mai mult de 199 de LEI au transport gratuit.

Pentru categoria mobilă datorită greutății produselor costul de transport este 50 LEI.

Suma minima de comanda pe Micutul.ro este 49 LEI.

 

Livrarea produselor se face de luni pana vineri (sambata doar in orasele mari), exceptie facand sarbatorile legale, iar produsele ajung la destinatie in 24-48 de ore, in functie de ora la care a fost plasata comanda.

Inainte de livrare vei fi contactat (telefonci sau prin SMS)  de catre agentul Cargus curier pentru a fi informat legat de intervalul orar pentru livrare.

 

Daca, timp de 14 zile, curierul nu poate livra produsele din comanda plasata pe www.micutul.ro din diverse motive, din vina ta, sau daca produsele nu vor fi ridicate de la centrul firmei de curierat, vei fi considerat raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.

 

 

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare (care poate fi accesata aici), poti sa returnezi produsele achizitionate de pe www.micutul.ro , fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la livrarea produsului.

Potrivit Ordonantei de urgenta nr.34/2014 privind protectia consumatorior in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa ne anunti in scris prin formularul special sau printr-un mail trims la adresa info@micutul.ro.  Aceasta actiune se poate desfasura fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor.

 

Va rugam ca timp de 14 zile in cazul in care nu sunteti siguri de alegerea facuta sau de calitatea produselor sa pastrati ambalajele originale, pentru ca in cazul unui retur acestea sa fie protejate in timpul transportului. (lipsa ambalarii corespunzatoare poate afecta integritatea produsului)

 

In cazul produselor comandate de pe www.micutul.ro, returul se accepta in urmatoarele conditii:

 • returul trebuie sa se realizeze in maxim 14 zile de la primirea coletului
 • produsele nu trebuie sa prezinte forme de uzura
 • etichetele atasate produsului nu trebuie sa lipseasca, la fel si documentele insotitoare ale acestuia
 • costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client
 • returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid.
 • se recomanda returnarea produselor in ambalajul original  (in cazul in care ambalajul original nu mai exista sau este deteriorat, ne rezervam sa retin o parte din suma ce trebuie returnata)

In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, micutul isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului daca acesta este deteriorat sau de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.

Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, contravaloarea acesteia nu se returneaza.

 

Excepții de la dreptul de retragere

Conform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e)  fac exceptie de la dreptul de retaregere si nu pot fi returnate articole de igiena ( Ex : Pope de san, aspiratoare nazale , sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san , suzete, lenjeria, articole intime etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid )

Art 16 Litera e " furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena sau care au fost desigilate de consumator;

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca un produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat, iar in cazul in care produsul este intr-o stare in care nu il putem re-vinde, ne rezervam dreptul sa refuzam produsul.

 

Returnarea banilor

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

Atentie: Produsele executate la comanda speciala nu pot face obiectul unui retur.

Pentru orice informatie legata de returnarea produselor va stam la dispozitie la numarul de telefon  +40-359-228-035 sau puteti sa completati aici formularul de retur.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Micutul.ro este voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni:

 

Toate mesajele pe care le vei primi de la Micutul.ro sunt ca urmare a abonarii tale la newsletter, iar intregul continut al mesajului se afla in proprietatea Micutul.ro fiind astfel guvernat de aceleasi reguli ca si site-ul. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, iar tu vei avea oricand posibilitatea de a te dezabona urmand instructiunile din partea de jos a mesajului primit.

 

Trimiterea de catre abonati la newsletter catre o terta parte a informatilor comerciale primite de la Micutul.ro este permisa doar cu asumarea deplina a raspunderii de catre abonati. Mesajele primite pe o astfel de cale nu sunt considerate a fi comunicari comerciale directe de la Micutul.ro si ca atare nu sunt supuse legii comertului electronic

Functionarea site-ului

Dat fiind faptul ca site-ul este gazduit de serverele unei terte parti, nu vom putea fi facuti responsabili pentru eventualele erori de functionare indiferent de natura lor. Totodata Micutul.ro nu raspunde de continutul sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Micutul.ro.

 

Comentariile utilizatorilor pe Micutul.ro

Utilizatorii care plaseaza pe site comentarii referitor la produsele comercializate o vor face pe propria raspundere si vor garanta ca au toate drepturile asupra continutului publicat.

 

Micutul.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen sau calomnios.

 

Micutul.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. Orice comentariu plasat de catre utilizatori pe site echivaleaza cu acordarea catre Micutul.ro a dreptului nelimitat, gratuit, irevocabil si netransmisibil de a modifica, reproduce sau adapta sub orice forma continutul fara nici un fel de instiintare.

Raspunderi asumate

Micutul.ro nu este responsabil de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata unei terte parti.

 

Micutul.ro nu garanteaza in nici un fel continutul si functionarea site-ului. Descrierile si imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar societatea noastra nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitate a produselor (nuante produs, texturi material etc.). Totusi echipa noastra incearca continuu sa va ofere cat mai multe detalii concludente despre produse si poze de calitate superioara astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai pertinenta despre fiecare produs.

 

Micutul.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul site-ului.

 

Ambalarea produselor in vederea expedierii acestora catre client se va face de asa natura incat produsul sa nu se deterioreze la transport. Micutul.ro se degreveaza de orice raspundere cu privire la integritatea produsului in momentul in care il preda reprezentantului firmei de curierat, iar acesta il preia considerand ca ambalarea este corespunzatoare.

 

In cazul in care produsul va fi livrat de catre reprezentantul firmei de curierat catre client, iar acesta il accepta ca atare, se considera ca predarea produsului a fost facuta in stare buna. Acest aspect se refera la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorita manevrarii gresite a ambalajului etc.) si nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odata cu incercarea de a folosi produsul respectiv. Totodata dorim sa precizam ca ambalajul (cutiile de carton) au menirea de a proteja produsele, iar julirea sau murdarirea acestuia nu inseamna ca produsul este afectat.

 

Datorita numarului mare de produse este imposibila o actualizare zilnica a stocului, ca urmare este posibila ca un produs ce figureaza pe stoc sa nu fie disponibil fizic. In cazul unei astfel de situatii veti fi intotdeauna anuntati telefonic.

 

Preturile de pe site ale produselor si a transportului pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.

 

Imposibilitatea confirmarii telefonice a comenzii duce la anularea ei automata intr-un interval de maxim 5 zile.

 

In situatia ivirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs, clientii care au comandat respectivul produs vor fi notificati referitor la eroare, iar in cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse comanda va fi anulata.

 

In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor, Micutul.ro se face responsabil fata de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata. Garantiile oferite pentru produsele de pe site sunt garantiile oferite de catre importator/producator.

 

Micutul.ro nu raspunde de mailurile si continutul acestora pe care utilizatorii site-ului le trimit catre terte persoane folosindu-se de facilitatile oferite de acest site (ex. recomanda unui prieten etc)

Garantii

Produsele achizitionate de pe www.micutul.ro dispun de garantie in conformitate cu certificatul de garantie aferent fiecarui produs in cauza. Persoana care asigura garantia este persoana juridica mentionata pe certificatul de garantie al produsului si anume producatorul sau importatorul.

    Certificatul de garantie se gaseste in coletul pe care il primesti sau sub nota de transport lipita pe cutie (plicul transparent in care se gasesc informatiile referitoare la expeditor si receptor). In cazul in care ai verificat in aceste locuri si Certificatul de garantie lipseste, iti recomandam sa apelezi unul din numarul de telefon +40-359-228-035  iar consultantii nostri vor emite un nou certificat. Ulterior, vei primi Certificatul de garantie pe email.

 

Perioada de garantie la produsele de folosinta indelungata este de 2 ani de la data cumpararii. (carucioare, scaune auto, scaune de masa, etc.). Durata medie de utilizare a produselor de puericultura mare este de 5 ani.

 

    Ca si client micutul, pentru a beneficia de garantia produselor comandate, trebuie sa:

 • comanzi produsul in cauza de pe www.micutul.ro si sa il utilizezi in scopul pentru care a fost creat
 • respecti instructiunile de utilizare din manualul de utilizare
 • pastrezi documentele aferente comenzii

 • sa livrezi produsul la adresa mentionata pe Certificatul de garantie sau comunicata de catre persoana de legatura.   

 

Important: Costurile de livrare in cazul unui produs avariat sunt suportate de catre client.

 

    Poti pierde garantia produselor comandate daca:

 • provoci avarii sau deteriorari mecanice produselor
 • daca produse sunt expuse excesiv la radiatiile solare, motiv pentru care nu mai functioneaza normal
 • aduci modificari sau interventii neautorizate produselor comandate
 • produsele se deterioreaza ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare
 • produsele se deterioreaza ca urmare a transportului, manipularii sau instalarii gresite
 • produsele sunt distruse prin lovire
 • marcajul cu modelul sau seria produsului sunt distruse de catre tine
 • produsul a fost avariat sau distrus prin inundare, incendiere, expunere la soare sau descarcari electrice
 • circuitele interne ale produselor sunt distruse din cauza socurilor
 • perioada in care Certificatul de garantie al produsului este valabil, expira sau se incheie.  

 In ceea ce priveste legislatia in vigoare, referitoare la garantia produselor comandate, toate prevederile mentionate sunt respectate de catre www.micutul.ro. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in vigoare.

 

Garantie produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la  perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea  producatorului/importatorului.

 

Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul si la care este indreptatit conform  OG21/1992 (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata.

 

Pentru produsele cu folosinta indelungata produselor li se ofera o grantie de conformitate de 2 ani. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare.

 

Garantia de conformitate face referire la caracteristicile produsului conform caracteristicilor de pe site.

 

Service acordat de catre firma SC. Vertani Distribution Srl, Adresa: Str. Meziadului 1D, Oradea, Jud. Bihor.

Dispozitii finale

Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage dupa sine anularea valabilitatii intregului contract. Cumpararea de produse de pe acest site echivaleaza cu acordul asupra termenilor si conditilor expuse anterior si are valoare contractuala

Politica de confidentialitate
Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vertani Distribution va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Vertani Distribution a serviciilor pe internet si a serviciilor de sanatate.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Vertani Distribution.

In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Vertani Distribution.


Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Vertani Distribution SRL, Str. Meziadului 1/D, Oradea cu mentiunea "Pentru echipa micutul.ro" sau prin e-mail la adresa info@micutul.ro.

Intrebari frecvente
Cum cumpar?

Structura magazinelor din sistemul UnasShop oferă pentru cumpărători o posibilitate comodă şi rapidă de orientare. Cu ajutorul punctelor de meniu puteţi naviga uşor pe pagină.

Produsele magazinului le găsiţi sub meniul "Produse". Mai întâi sunt afişate categoriile din magazin. Dacă intraţi într-o categorie, care conţine produse, atunci puteţi examina descrierea scurtă a produsului, preţu, caracteristicile, etc ... Apăsând simbolul coş adăugaţi produsul în coş. Dacă produsele dintr-o categorie nu încap pe o pagină, atunci puteţi răsfoi cu ajutorul numerelor deasupra şi dedsubtul produselor.

În categoria "Promoţii" găsiţi toate produsele cu reducere din magazin. La fiecare produs este afişat începutul şi sfărşitul reducerii, sau începutul şi limita stocului. Sub meniul "Mai mult, mai ieftin" sunt produsele, pentru care magazinul oferă reducere dacă comandaţi mai multe bucăţi. În categoria "Noutăţi" apar produsele noi pe piaţă din oferta magazinului.

Dacă vreţi mai multe informaţii despre un produs, atunci faceţi click pe imagine sau pe numele produsului. Astfel ajungeţi la pagina "Detalii produs", unde găsiţi informaţii detaliate despre produsul respectiv.

În magazin aveţi posibilitatea şi de a căuta. În cazul căutării simple trebuie să introduceţi numai cuvântul căutat, şi dacă există produs care îndeplineşte căutarea, atunci va fi afişat de către sistem. Pentru căutare complexă apăsaţi meniul "Căutare avansată", şi acolo pe lângă cuvântul căutat puteţi specifica categoria şi proprietatea, unde să caute sistemul. Rezultatul căutării, afişarea este asemănător cu meniul "Produse". La fel aveţi posibilitate de răsfoire şi de a vizualiza caracteristicile detaliate a produsului.

Sub meniul "Informaţii" găsiţi informaţiile mai importante legat de magazin, cum este de ex. contactul, modalităţi de plată şi livrare, reduceri, şi tot aici puteţi scrie e-mail pentru administrator.

Conţinutul coşului poate fi verificat şi cu ajutorul meniului "Coş". Aici puteţi executa modificarea cantităţii produselor adăugate în coş, sau ştergerea acestora. Aveţi posibilitatea şi de a goli coşul cu ajutorul butonului "Goleşte coş". Dacă v-aţi decis lângă comandă, atunci apăsaţi butonul "Comandare".

Înainte de depunerea comenzii trebuie să vă autentificaţi, care este posibil numai după înregistrare. Înregistrarea o găsiţi sub meniul "Înregistrare". Aici trebuie să introduceţi datele necesare pentru îndeplinirea comenzii. Clientul înregistrat va fi identificat după adresa e-mail, adică fiecare adresă poate fi înregistrată de o singură dată. Înregistrarea nu reprezintă nici o obligaţie!

Dacă sunteţi cumpărător înregistrat, şi aţi uitat parola, atunci folosiţi amintitorul de parolă. Aici trebuie să introduceţi adresa e-mail înregistrată şi veţi primi parola prin e-mail.

Intrarea se face prin fereastra "Autentificare". Aici introduceţi e-mailul înregistrat şi parola, apoi apăsaţi butonul intrare. În cazul intrării reuşite, în fereastra aceasta va fi afişată e-mailul Dvs. înregistrat şi butonul ieşire, cu care puteţi părăsi magazinul. După intrare apare meniul "Modificarea datelor", unde puteţi modifica datele introduse la înregistrare.

Dacă pe pagina coş apăsaţi butonul comandare, şi sunteţi autentificaţi, atunci ajungeţi la pagina "Modalităţi de livrare şi plată", unde alegeţi modalitatea de livrare şi plată corespunzătoare pentru Dvs. Dacă aveţi bani pe contul virtual, sau aveţi cupon de reducere sau de promoţie, atunci le puteţi folosi pentru scăderea sumei comenzii. Dacă aţi terminat, apăsaţi butonul înainte. După aceea apar toate datele a comenzii, pe care trebuie să-l verificaţi. Dacă este totul în ordine, atunci puteţi finaliza comanda apăsând butonul "Comand". Dacă aţi ales modalitatea de plată cu card bancar, atunci după trimiterea comenzii puteţi achita suma cu ajutorul butonului "Plata". Dacă nu doriţi plata cu card bancar, apăsaţi butonul "Alt mod de plată".

Puteţi urmări comanda până la finalizarea acesteia sub meniul "Pagini personale". Aici găsiţi numărul şi suma tuturor comenzilor de până acum, care au fost făcute de Dvs. Fiecare comandă este identificat cu un număr, apăsând acesta puteţi vizualiza datele detaliate a comenzii. Aveţi mai multe posibilităţi: le puteţi imprima, le puteţi încărca coşul cu conţinutul comenzii, sau în cazul modalităţii de plată cu card bancar aici puteţi achita factura, sau puteţi să alegeţi o altă modalitate de plată. Dacă aveţi reducere, tot aici puteţi vizualiza apăsând eticheta "Reduceri".

Cum platesc?

Plata cu card bancar:

Plata se face la primirea coletului sau online prin plata cu cardul, plata fiind securizata de plationline.ro

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele [micutul]

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii de returnare

Produsele pot fi returnate in 5 zile de la data primirii coletului numai in cazul in care:

Coletele prezinta deteriorari severe
Produsele au fost livrate / facturate gresit
Produsele prezinta defecte de fabricatie
Produsele au specificatii eronat comandate de catre Client;

 

Plata cu ramburs:

Plata se va efectua la agentul de curierat in cash, care va fi transferat catre noi de la firma de curierat. In cazul returnarii, suma produsului fara pretul de taxa de livrare numai prin transfer bancar se poate efectua.