Deocamdată pagina este ÎNCHISĂ!
Vă rugăm încercați mai târziu.

tel.: 0359 228 035    e-mail: info@micutul.ro

Garantie Returnare

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare (care poate fi accesata aici), poti sa returnezi produsele achizitionate de pe www.micutul.ro , fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la livrarea produsului.

Potrivit Ordonantei de urgenta nr.34/2014 privind protectia consumatorior in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa ne anunti in scris prin formularul special sau printr-un mail trims la adresa info@micutul.ro.  Aceasta actiune se poate desfasura fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor.

Va rugam ca timp de 14 zile in cazul in care nu sunteti siguri de alegerea facuta sau de calitatea produselor sa pastrati ambalajele originale, pentru ca in cazul unui retur acestea sa fie protejate in timpul transportului. (lipsa ambalarii corespunzatoare poate afecta integritatea produsului)

In cazul produselor comandate de pe www.micutul.ro, returul se accepta in urmatoarele conditii:

  • returul trebuie sa se realizeze in maxim 14 zile de la primirea coletului
  • produsele nu trebuie sa prezinte forme de uzura
  • etichetele atasate produsului nu trebuie sa lipseasca, la fel si documentele insotitoare ale acestuia
  • costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client
  • returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid.
  • se recomanda returnarea produselor in ambalajul original  (in cazul in care ambalajul original nu mai exista sau este deteriorat, ne rezervam sa retin o parte din suma ce trebuie returnata)

In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, micutul isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului daca acesta este deteriorat sau de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.

Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, contravaloarea acesteia nu se returneaza.

Atentie: Produsele executate la comanda speciala nu pot face obiectul unui retur.

Pentru orice informatie legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numarul de telefon  0771 130 575 sau la adresa de email info@micutul.ro