Am uitat parola

Detalii produsStoc: Contactati-ne pentru timpul de livrare!
Besafe Izi Comfort X 3 Scaun auto 9-18 kg - Lava Grey

Besafe Izi Comfort X 3 Scaun auto 9-18 kg - Lava Grey

Culori disponibile:
Marca:
Besafe
Varsta:
de la 10 luni
Numar articol: 251720
Stoc: Contactati-ne pentru timpul de livrare!
1 000 Lei
Contactati-ne pentru timpul de livrare!

Besafe Izi Comfort X 3 Scaun auto 9-18 kg - Lava Grey 

 

Scaun auto de la marca Besafe cu technologia Izi Comfort este foarte comfortabil si sigur. Cu acest scaun poti sa tii copilul mereu in siguranta. Destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 luni si 4 ani (9-18kg) 


LIVRARE GRATUITA!!!

 • Caracteristici:

   

  In 2003 BeSafe iZi Comfort X3 a primit calificativul “best” la testul efectuat de ADAC. Protectie laterala optima in caz de impact;protejeaza zona capului si a gatului. Tetiera este din polistiren expandat, se ajusteaza printr-o singura miscare impreuna cu centurile de siguranta; se poate regla in 8 pozitii.

  Omologat ECE R44-04. 


  BeSafe iZi Comfort X3 a imbunatatit pozitia de somn oferind mai mult confort si reducand riscul inclinarii capului in timpul somnului. Scaunul se poate ajusta cu usurinta in mai multe pozitii, fara a fi nevoie sa reatasati sau sa-l retensionati. Inaltimea centurii este usor de ajustat pe parcurs ce copilul creste. Prin unicul sistem de tensionare scaunul ramane intotdeauna stabil.Materialul absorbant in caz de impact ofera o buna protectie, partile vulnerabile ale copilului, capul, gatul si organele interne raman in siguranta. Fixarea scaunului se realizeaza prin intemediul centurii de siguranta a masinii cu prindere in 3 puncte.

  Accesorii incluse:

  - Centura de siguranta cu 5 puncte

  - Perna de reductor

  - Protectie de umeri

   

   

 • Cost de livrare
  Gratuit
  Categorie
  Group 1
  Producatori
  Besafe
  Varsta
  de la 10 luni
  Numar articol
  251720